Referencer

HB Multi Service er stolt af vores mangeårige samarbejde med en bred vifte af kunder, der spænder fra erhvervsvirksomheder til private boligejere. Vi har håndteret alt fra trappevask og grønne områder til praktiske løsninger med professionalisme og omhyggelighed. Her på siden kan du udforske vores referenceliste for at se eksempler på vores samarbejder. Kontakt os i dag, og bliv en del af vores voksende liste af tilfredse kunder.

Professionelt firma man kan stole på.
Super god service med altid glade mennesker.
Fleksibelt team som er klar til ekstra opgaver hvis nødvendigt.

René Rasmussen
Produktionschef
Lesjöfors

Vi har siden 2015 brugt rengørings firmaet HB multiservice. De er fleksible og meget stabile i deres ydelse. Personalet er sødt og nemt at tale med, og man kan altid komme i kontakt med dem, hvis man har  rettelser/kommentarer eller ønsker om ekstra opgaver.

De kan klart anbefales.

Jesper Kræfting
Afdelingschef / Department Manager, Hvidovre
Systemair

HB Multi Service har serviceret os gennem de sidste 10 år. Gennem årene har HB Multi Service løst rengøringsopgaver i henhold til aftale, og vi har roligt kunne meddele potentielle tilbudsgivere på rengøring, at vi havde en leverandør, som vi er meget tilfreds med. Ud over rengøringen lægger ví stor vægt på sikkerhed mv., og HB Multi Service har gennem årene opbygget en meget høj grad af tillid hos os.

Ole Von Wowern
Økonomidirektør / CFO
Taster Wine

Vi sætter stor pris på vores samarbejde med HB Multi Service. De leverer altid kvalitet, super kommunikation og en høj grad af fleksibilitet. De er utrolige nemme at arbejde sammen med og man får et møde stabilt team, og ikke mindst altid højt humør.

Mads Lange
Direktør
Kcal Factory

Referencer

Samarbejdet med kunderne er grundstenen i HB Multi Service. Vi går den ekstra mil for at opnå lige det resultat, du ønsker.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger om vores tjenester, er du velkommen til at kontakte os. Vi vender tilbage på alle henvendelser inden for 24 timer, og har du brug for et uforpligtende tilbud, giver vi også gerne det.