Om os

Hassan Bonaya

Ejer og Direktør 

23 25 11 50

hassanb@hbmultiservice.dk

 

Simon Bonaya

Ejendomsservice ansvarlig

81 74 11 50

simonb@hbmultiservice.dk

Lee Bonaya

Rengøring- og vinduespolering ansvarlig 

52 39 15 50 

leeb@hbmultiservice.dk

Ulla Bonaya

Administrativ medarbejder

22 98 88 62 

ullab@hbmultiservice.dk

Service på hele Sjælland

HB Multi Service er din partner på hele Sjælland. Vi håndterer en bred vifte af opgave inden for erhvervsrengøring, ejendomsservice og vinduespolering. Siden 2012 har vi hjulpet et bredt kundesegment, der strækker sig fra privatkunder til små og store virksomheder og boligforeninger. Uanset om du har brug for professionel rengøring, vinduespolering eller vedligeholdelse af dine ejendomme, er vi her for at sikre, at alt er i bedste stand.

Erfaring og engagement siden 2012

HB Multi Service er en familieejet virksomhed med rødder tilbage til 2012, og vores dedikation til kvalitet og kundetilfredshed er kernen i alt, hvad vi gør. Vi går til alle opgaver med samme engagement og kvalitet. Hos os indebærer det blandt andet, at vi bruger produkter til vores ydelser, så vores aftryk på klimaet bliver så småt som muligt.

Kundeorienterede og fleksible løsninger

Hver kunde og hver ejendom kræver hver sin unikke løsning. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der imødekommer alle dine behov. Vi kommer personligt ud for at vurdere dine krav og give dig et uforpligtende tilbud. Vi går op i at være fleksible og lydhøre over for dine specifikke behov.

Vores mål er din tilfredshed

Vi er stolte af den høje kundetilfredshed, vi opnår og løbende opretholder hos vores kunder. Vi brænder for at levere fremragende service uanset opgavens størrelse og har skabt langvarige relationer og aftaler med vores kunder. Din tilfredshed er vores vigtigste mål.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud, eller vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, skal du endelig bare række ud. Vi svarer på alle henvendelser inden for 24 timer.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger om vores tjenester, er du velkommen til at kontakte os. Vi vender tilbage på alle henvendelser inden for 24 timer, og har du brug for et uforpligtende tilbud, giver vi også gerne det.